میوههای آلرژیزا را بشناسید
آلرژی غذایی زمانی رخ میدهد که سیستم ایمنی بدن به اشتباه یک غذا را به عنوان یک تهدید تشخیص دهد.
همانطور که میدانید، آن چه هنگام آلرژی به میوه اتفاق میافتد این است که بدن در پاسخ به یک تهدید فرضی، مواد شیمیایی مانند هیستامین آزاد میکند. انتشار این مواد شیمیایی است که باعث بروز علائم آلرژیک میشود.
هر میوهای پتانسیل ایجاد واکنش آلرژیک را دارد. موارد زیر برخی از میوههایی است که مردم بیشتر به آنها واکنش نشان میدهند، اما فهرست کاملی نیست.
سیب
آووکادو
موز
گیلاس
مرکبات
کیوی
انبه
خربزه
هلو
گلابی
آناناس
توت فرنگی
آلو
گوجه فرنگی
جک فروت