|

افزایش۳۰ درصدی حضور زنان در استارتاپ ها

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: تلاش می‌شود حضور ۱۲ درصدی زنان در عرصه استارتاپ تا سال آینده به ۳۰ درصد افزایش یابد.

 افزایش۳۰ درصدی حضور زنان در استارتاپ ها
کد مطلب : 45016

به گزارش تراز اقتصاد، زهرا بهروز آذر  در دومین رویداد جایزه آزاده اظهار داشت: قول می دهم که تا زمانی که در این موقعیت هستم از هیچ‌تلاش برای رسیدن به اهدافی که دارید و بر داشتن موانع از سر راه کارآفرینی زنان فروگذار نمی‌کنم.

وی با بیان اینکه خانم داننده در همه عرصه ها بهترین خودش بود در عرصه دانش و در نقش مادری بهترین‌ بود، گفت: زنان کارآفرین با اجرای ایده جایزه آزاده نام و منش وی را زنده نگه می دارند.

وی افزود: داننده الگوی موفقی برای زنان و دخترانی ایرانی است تا بدانند این راه شدنی است و می توان در آن قدم گذاشت.

معاون رئیس جمهور ادامه‌ داد: توجه به ظرفیت های حوزه زنان، دختران جوان و تحصیلکرده در عرصه فناوری نوین و اقتصاد دانش بنیان از اهداف این رویداد است.

به گفته وی، امروز در جایی هستیم که بیش از ۶۰ درصد ورودی های دانشگاه را دختران اختصاص داده اند و در رشته های مهندسی و تخصصی دختران پیشتاز هستند.

بهروز آذر با اشاره به اینکه حضور ۱۲ درصدی زنان در حوزه دانش بنیان ها هنوز با ظرفیت واقعی زنان و دختران فاصله دارد از این رو باید کمک کنیم دختران و زنان بیشتر وارد این عرصه شوند، اظهار داشت: بستر بزرگی از فرصت‌ها و ظرفیت های جدیدی در جامعه وجود دارد که کمتر به آن توجه شده و جایزه آزاده می تواند کمک کند که در این عرصه ها زنان و دختران فعال‌تر باشند.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت چهاردهم نیز در جریان دومین جایزه نوآوری آزاده اظهار داشت: جایزه نوآوری آزاده مانند گل‌های شمعدانی عطری، اصالت دارد و به یاد او برگزار شده است.

وی با بیان اینکه آزاده داننده فردی اصیل بود، گفت: انسان اگر اصالت نداشته باشد فرقی ندارد به کجا برسد، باید با اصالت رشد کند.

وی افزود: وی به عنوان یک زن تمامی ارزش هایی که در خانواده معنا پیدا می کند را داشت و در کنار آن مسئولیت اجتماعی را نیز اجرا کرد.

وی خطاب به فرزند خانم داننده گفت: ما به وجود آزاده داننده افتخار می کنیم.

آزاده داننده، مدیرعامل شرکت فناوران اطلاعات بهاران و رئیس دوره سوم سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، یکی از زنان برتر کارآفرین حوزه فاوا بود و یک دوره نیز به عنوان شخصیت برتر سال حوزه فاوا انتخاب شده بود.

داننده در سال ۱۳۳۸ در تهران متولد شد و در دانشگاه شیراز در مقطع لیسانس در رشته مهندسی کامپیوتر درس خواند. او سابقه کار در شرکت داده‌پردازی ایران را داشت و در سال ۱۳۸۳ به شرکت فن‌آوران اطلاعات بهاران پیوست.

وی در تشکل‌های حوزه زنان و تشکل‌های حرفه‌ای در حوزه IT نیز فعالیت داشت که در بهمن ماه سال ۱۴۰۰ پس از گذراندن یک دوره بیماری درگذشت.

 

دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

پربازدیدترین