|

تصاویر جنجالی ۲ زن بی‌حجاب در مسجدالنبی

در پی حضور ۲ زن بی‌حجاب در مسجدالنبی (ص) و بیانیه متولیان این مکان مقدس، جمعی از مسلمانان نسبت به این اقدام واکنش نشان داده و خواستار لغو برنامه‌های غیرمذهبی در مکه مکرمه مدینه منوره شدند.

حجم ویدیو: 4.62M | مدت زمان ویدیو: 00:01:00 دانلود ویدیو
کد مطلب : 36683

به گزارش همشهری آنلاین، پس از ورود ۲ زن بی‌حجاب به مسجدالنبی (ص)، برخی از مسلمانان نسبت به این اقدام واکنش نشان دادند و حتی بیانیه متولیان مسجدالنبی (ص) درباره بی‌اطلاعی آن دو زن بی‌حجاب در ورود به این مکان مقدس را امری غیرقابل توجیه دانستند. 

شیعیان عربستان هم با اشاره به اینکه در ورودی‌های مسجدالنبی (ص) مأمورانی به منظور جلوگیری از ورود افراد بدون حجاب حضور دارند، مدعی شدند که این اقدام سعودی‌ها سهوی نبوده است و به طور حتم پشت پرده این اقدام برملا خواهد شد.

همچنین اقدام ۲ زن بی‌حجاب در فیلم منتشر شده در فضای مجازی نشان می‌دهد که آن‌ها شالی به عنوان حجاب همراه داشته‌ و قوانین حضور در مسجدالنبی (ص) را مطلع بودند و به عمد حجاب را برداشته و اینچنین وارد حرم نبوی شدند. بر همین اساس هم شیعیان برخی دیگر از کشورها همچون پاکستان با مکاتباتی با مسؤولان سعودی خواستار جلوگیری از چنینی اقداماتی شده و گفته‌اند که توریستی کردن شهرهای زیارتی همچون مکه مکرمه و مدینه منوره اقدامی علیه اسلام به شمار می‌رود.

ورود ۲ زن بی‌حجاب به مسجدالنبی (ص) چگونه با حضور مأموران سعودی در ورودی‌های حرم ممکن است؟

نکته جالب که باعث خشم مسلمانان شده است، حضور مأموران سعودی در ورودی‌ها و محوطه مسجدالنبی (ص) است. زائران برای تشرف به حرم نبوی باید مسیرهایی طولانی که شرطه‌ها یا همان مأموران سعودی حضور دارند، را طی کنند. اما چطور ممکن است که با وجود چندین مأمور امنیتی، این ۲ زن بی‌حجاب به راحتی وارد مسجدالنبی (ص) شده‌اند. از طرفی هم ورود به همه اماکن مقدس و حتی کلیساها قوانینی دارد و همه افراد قبل از ورود به آنجا مجبور به رعایت آن هستند. اما چطور ممکن است این ۲ زن بی‌حجاب بدون اطلاع وارد حرم نبوی شده باشند.

 در ماه‌های اخیر عربستان توریستی کردن سفر به خانه خدا و حتی مدینه منوره را کلید زده است و از طرفی هم سعی در جذب گردشگران خارجی برای حضور در سایر شهرهای غیرزیارتی این کشور دارد. همچنین در حالی که سال‌های گذشته ورود بدون حجاب به مدینه منوره و مکه مکرمه ممنوع بود، اکنون چنین محدودیتی اعمال نمی‌شود و حتی در سال‌های اخیر برپایی مراسم‌های غیرمذهبی و حتی کنسرت‌ با حضور بانوان بی‌حجاب در این شهرها برگزار شده است که این امر نشان می‌دهد عربستان در کنار عادی انگاری بی‌حجابی در شهرهای زیارتی، نسبت به رعایت برخی از مقدسات در مدینه منوره و مکه مکرمه بی‌تفاوت است.

بر همین اساس، جمعی از مسلمانان خواستار مذهبی بودن شهرهای مدینه منوره و مکه مکرمه و لغو برنامه‌های غیرمذهبی در این شهرها شدند.

البته اخیراً نیز حضور برخی از افراد با پوشش نامناسب در مکه مکرمه و تبلیغ عمره‌گزاران برای حضور در سایر شهرهای زیارتی عربستان چالش برانگیز و موجب نارضایتی زائران خانه خدا شده بود.

 

دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

پربازدیدترین