یارانه نقدی | یارانه نقدی آبان | یارانه نقدی امروز
خبر فوری / یارانه نقدی 7 میلیون نفر زیاد شد | چطور میزان یارانه خود را چک کنیم ؟
با استقبال مشمولان از مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی یارانه ۷ میلیون نفر افزایش پیدا کرد.
دولت برای کمک به مردم یارانه نقدی می دهد. دهک بندی می تواند به میزان یارانه نقدی افراد کمک کند. یارانه نقدی برخی از اراد افزایش یافت. یارانه نقدی کمک معیشتی مرحله 152 بر اساس دهکبندی اعلامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعیین شده و این یارانه نقدی به حساب سرپرستان خانوار واریز میشود. در ادامه می توانید آخرین خبر در خصوص یارانه نقدی را بخوانید.
علیرضا عسگریان در مورد میزان استقبال مشمولان از مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی گفت: بعد از اضافه شدن دو دهک ششم و هفتم درآمدی به طرح کالابرگ الکترونیکی با یارانه مازاد، ظرف ۱۸ روز اجرای این طرح یعنی از ۲۲ مهر تاکنون حدود ۳.۲ میلیون تراکنش بانکی انجام شده است که برآورد میشود، حدود ۲.۱ میلیون خانوار از این مرحله استفاده کرده باشند که اگر بُعد خانوار ۳.۲ نفر در نظر بگیریم، حدود ۷ میلیون نفر از طرح کالابرگ الکترونیکی همراه با یارانه اضافه استفاده کردهاند.
وی افزود: هر مرحله آزمایشی کالابرگ الکترونیکی حدود ۵۰ روز طول میکشد که آخرین مرحله آزمایشی دو دهک ششم و هفتم درآمدی اضافه شدند و بنابراین جمعیت مشمولان کالابرگ الکترونیکی همراه با یارانه تشویقی از ۴۱ میلیون نفر به ۶۱ میلیون نفر افزایش یافت.
معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در مرحله آزمایشی قبل که پنج دهک درآمدی حضور داشتند کل جمعیت تحت پوشش ۴۱ میلیون نفر بود و اکنون به هفت دهک افزایش یافته و جمعیت دربرگیری آن به ۶۱ میلیون نفر رسیده است.
عسگریان در مورد تعداد فروشگاههای کالابرگ الکترونیکی عنوان کرد: در ابتدای طرح قرار بود ۵۰ هزار فروشگاه با طرح همکاری کنند، اما تعداد فروشگاهها از ۱۴۲ هزار به ۱۴۵ هزار فروشگاه افزایش یافته است.
وی در پاسخ به اینکه مردم چگونه میتوانند از فروشگاههای طرف قرارداد با کالابرگهای الکترونیکی باخبر شوند، گفت: کافی است برنامه کاربردی یا اپلیکیشن «شما» را نصب کنید، فروشگاههای اطراف را به شما نشان میدهد و هریک از این فروشگاهها با یک پوستری مشخص شدهاند و نزدیکترین فروشگاه از طریق برنامه کاربردی شما در دسترس قرار میگیرد.
معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در پاسخ به این پرسش که از ۱۱ قلم کالای مشمول کالابرگ چه کالاهایی بیشتر مورد تقاضای مردم در کالابرگ الکترونیکی قرار گرفتهاند، گفت: برنج و روغن بیشترین تقاضا را داشته است.
عسگری گفت: هر کسی از هفت دهک پایین درآمدی به میزان ۲۰۰ هزار تومان از یارانه خود را صرف خرید ۱۱ قلم کالای مدنظر در طرح کالابرگ خریداری کند ۱۲۰ هزار تومان یارانه تشویقی برایش واریز میشود که این ۱۲۰ هزار تومان هم باید الزماً از همان کالاها خریداری شود.
وی تأکید کرد: اجرای کالابرگ الکترونیکی کاملاً اختیاری است و هیچ اجباری در کار نیست و با هریک از کارتهای بانکی به نام سرپرست خانوار میتوان این خرید را انجام داد و حتی اگر سرپرست خانوار کارت بانکی خود را فراموش کرده باشد با نصب اپلیکیشن شما و وارد کردن کد خرید میتواند از اعتبار کالابرگی خودر قالب کالابرگ الکترونیکی استفاده کند.
به گزارش فارس، طرح کالابرگ الکترونیکی براساس مصوبه مجلس در قانون بودجه اجرا میشود و هدف آن تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز خانوار است. در این زمینه ۱۱ قلم کالا شامل؛ شیر، ماست، پنیر، مرغ، تخممرغ، قند و شکر، برنج، روغن، گوشت گوساله منجمد، ماکارونی و حبوبات است که اگر هر یک از افراد حاضر در هفت دهک کم درآمد جامعه به میزان ۲۰۰ هزار تومان از یارانه خود را از این کالاها خریداری کند در آن صورت ۱۲۰ هزار تومان یارانه تشویقی هم برایش واریز میشود که آن را هم باید صرف خرید این اقلام کند. کالاهای حاضر در این سبد براساس استانداردهای انیستیو تغذیه برای تأمین میزان کالری و پروتئین مورد نیاز افراد جامعه طراحی شده است.
منبع: فارس
حذف یارانه نقدی آب و برق مشترکان پرمصرف در سالهای اخیر بسیار مورد طرح و بررسی قرار گرفته و بر اساس قوانین بودجه سنواتی و مصوبات هیئت وزیران، تعرفههای پلکانی بهگونهای اصلاح شده که مشترکان بسیار پرمصرف، هزینه تمام شده آب و برق را بپردازند و یارانه مشترکان پرمصرف نیز نسبت به گذشته کاهش یابد.
اما اخیرا طرحی جدید در راستای کاهش تنش آبی در مجموعه وزارت نیرو مطرح شده که بر اساس آن یارانه آب مالکان بیش از یک واحد مسکونی حذف میشود.
اگرچه پیگیریها نشان میدهد این طرح هنوز به مرحله تصویب نرسیده و در مرحله تدوین است و جزئیات آن نهایی نشده، اما تصویب و اجرایی شدن آن در آیندهای نزدیک، در دستور کار قرار گرفته است.
هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این خصوص گفت: عملیاتیکردن مصوبات کارگروههای استانی سازگاری با کمآبی، استفاده از ظرفیتهای قانونی بودجه ۱۴۰۲ به منظور تخصیص آب فرآیندی صنایع، الزام مجتمعهای بزرگ به بازچرخانی آب خاکستری و آب باران، اصلاح نظام تعرفهگذاری در چارچوب مدیریت بهینه مصرف آب و حذف یارانه آب برای مالکانِ با بیش از یک واحد مسکونی از مهمترین راهکارهای رفع چالشهای صنعت آب و فاضلاب است.