|

شب یلدا

روش ساده برای دانه کردن انار شب یلدا | طرز دانه کردن انار حرفه ای

انار یکی از میوه‌های ارزشمند از مواد مغذی است که به دلیل طعم خوشایند و خواص بهداشتی بسیار محبوب است.

روش ساده برای دانه کردن انار شب یلدا | طرز دانه کردن انار حرفه ای
کد مطلب : 41505

خبرنگار: علی طاهری

انار یکی از میوه‌های ارزشمند  است که به دلیل طعم خوشایند و خواص بهداشتی بسیار محبوب است و در شب یلدا از کاربردی ترین میوه هاست.

 

نکات دانه کردن انار که باید بدانید

در حین برش انار به منظور دانه کردن آن، اهمیت دارد که این عمل با آرامش و با استفاده از چاقویی با فشار کم انجام شود. این اقدام باعث جلوگیری از آسیب به دانه‌های انار و جلوگیری از خرد و له شدن آنها می‌شود. استفاده از آب در فرآیند دانه کردن انار، موجب جلوگیری از پرت شدن دانه‌ها در محیط و جلوگیری از ریختن آب انار به اطراف ظرف می‌گردد. در تمام روش‌های دانه کردن انار، می‌توانید از یک کاسه آب سرد استفاده نمایید. روش بهترین برای دانه کردن انار، نصف کردن آن و سپس ضربه زدن به پوست آن است. این روش به شما این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به استفاده از دست، دانه‌ها را از انار جدا کنید.

نگهداری دانه‌های انار بسیار ساده است. به منظور این کار، دانه‌ها را در یک ظرف تمیز و خشک قرار داده و درب آن را ببندید. سپس این ظرف را در یخچال قرار دهید. بهتر است انار را پس از دانه کردن به سرعت مصرف نمایید تا کیفیت آن کاهش نیابد. در بهترین روش برای دانه کردن انار، استفاده از یک قاشق بزرگ یا سنگین توصیه می‌شود تا دانه‌ها به سرعت از پوست جدا شوند. توجه داشته باشید که دانه کردن انارهای رسیده معمولاً آسان‌تر از انارهای نرسیده است. اگر انار شما رسیده باشد، جدا کردن دانه‌ها از پوست آن به راحتی امکان‌پذیر است. در کارخانه‌های بزرگ، برای دانه کردن انار از دستگاه‌های خاص ویژه استفاده می‌شود.

 

روش های دانه کردن انار چیست؟

روش‌های مختلفی برای دانه‌کردن انار وجود دارد. در ادامه، چند روش معمول برای جدا کردن دانه‌های انار آورده شده است:

 

برای دانه کردن انار از دست استفاده نکنید

اگر از کثیف شدن دست‌هایتان ناراحت می‌شوید، می‌توانید برای دانه کردن انار از چاقو استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که از چاقو برای نصف کردن انار استفاده نکنید. برای بریدن انار با چاقو، تنها نیاز است که انتهای بالایی انار را ببرید. این برش کمی پایین‌تر از اتصال انار به ساقه درخت باشد و با این برش، دانه‌های انار کمی مشخص می‌شوند. در مرحله بعد، بخش‌های دانه‌دار را که با ردیف‌های سفید تقسیم شده‌اند، ببینید. بسته به نوع انار، پنج یا شش ردیف مجزا مشخص خواهد شد. کارد را در این قسمت‌ها به آرامی بکشید تا گوشت خارجی انار و کمی از گوشت داخلی زخمی شود. در مرحله آخر، انار را با دو دست نگه دارید و به آرامی قسمت‌ها را از هم جدا کنید. این کار را می‌توانید در کاسه آب انجام دهید تا دانه‌ها به اطراف پخش نشوند. حتما از یک چاقوی تیز استفاده کنید تا گوشت خارجی و پوسته سفید داخلی به راحتی زخمی شود و جدا کردن راحت انجام بشود.

 

روش سنتی

انار را بشویید و سرش را ببرید. پوست انار را از ابتدا تا انتها با چاقو ببرید. انگشتان خود را در وسط انار قرار دهید و آن را باز کنید. دانه‌ها را آرام و بدون عجله از گوشت سفید جدا کنید.

 

دانه کردن انار با قاشق

پوست انار را بشویید تا از ذرات و میکروب‌ها پاک شود. سپس با چاقو انار را به دو نیم تقسیم کنید. لبه‌های آن را به سمت عقب برگردانید تا دانه‌ها به راحتی جدا شوند. انار برش داده شده را در کف دست نگه دارید و با آویزان کردن انگشتان، دانه‌ها را به سمت کاسه بچسبانید. سپس یک کاسه زیر دستتان قرار دهید. از یک کاردک یا قاشق چوبی پهن، به سطح خارجی انار ضربه بزنید. ضربات باید محکم باشند تا دانه‌ها به‌خوبی از گوشت جدا شوند. تا زمانی که تمام دانه‌ها جدا نشوند، ادامه دهید. با ادامه ضربات محکم، اطمینان حاصل کنید که همه دانه‌ها از گوشت انار جدا شده و هیچ دانه‌ای باقی نمانده باشد.

 

دانه کردن انار در آب

یک کاسه بزرگ را با آب پر کنید و سپس انار را از وسط یا به چهار قسمت روی تخته برش دهید. یکی از قسمت‌های انار را بردارید و آن را در کاسه زیر آب فرو ببرید. زیر آب، شروع به کندن پوست و دانه‌کردن انار کنید. با فشار اندک به پشت میوه، دانه‌ها از جایگاهشان جدا می‌شوند. به دلیل وجود آب، دانه‌ها به جای پرتاب به اطراف، در ته کاسه فرو می‌روند. در این روش، پس از دانه کردن انار، پوست‌های سفید آن نیز بر روی آب شناور می‌شوند. در پایان، می‌توانید آسان‌ترین شکل ممکن آن‌ها را از آب برداشته و دور بریزید.

دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

پربازدیدترین