|

شب یلدا

با این ترفند آش انار درست کن | بهترین شام برای شب یلدا

آش انار از آش‌های اصیل شیرازی و یکی از خوشمزه ترین آش‌هاست.

با این ترفند آش انار درست کن | بهترین شام برای شب یلدا
کد مطلب : 41586

خبرنگار: علی طاهری

آش انار از آش‌های اصیل شیرازی و یکی از خوشمزه ترین آش‌ها برای شب یلدا است.

مواد لازم

مواد اولیه     مقدار لازم

لپه     ۱ لیوان

برنج نیم دانه     ۱ لیوان

پیاز     ۳ عدد

سبزی آش     ۵۰۰ گرم

آب انار ملس     ۴ لیوان

رب انار     ۱/۳ پیمانه

استاک گوشت     ۱ عدد

گوشت چرخ کرده     ۳۰۰ گرم

نمک، فلفل، زردچوبه     به مقدار لازم

طرز تهیه

لپه ای که از قبل خیس خورده را با آب و کمی نمک روی حرارت بگذارید تا بجوشد. در این حین کف روی آن را بگیرید.

۲ عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه تفت دهید.

زردچوبه و فلفل سیاه روی آن ریخته و سپس لپه و برنج را به آن اضافه کنید.

استاک گوشت را به دیگر مواد افزوده و در قابلمه را ببندید تا همه مواد پخته شوند.

زمانی که لپه نرم شد سبزی به آن اضافه کنید و دوباره زمان دهید تا سبزی‌ها نیز بپزند.

سپس آب انار روی آن ریخته و کمی که حرارت دید رب انار را اضافه کنید.

برای تهیه گوشت قلقلی پیاز را رنده کرده، آب آن را بگیرید و همراه با زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به گوشت اضافه کنید. با دست آن را ورز دهید.

قلقلی‌های کوچک را فرم دهید و پس از آنکه نیم ساعت در یخچال استراحت کردند، در روغن داغ سرخ کنید.

غلظت آش که به اندازه کافی رسید، ۲ قاشق غذاخوری نعنا داغ و گوشت‌ها را به آن اضافه کرده و ده دقیقه زمان دهید.

آش آماده سرو است. با پیاز داغ، دانه‌های انار و نعناع داغ تزئین کرده و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی

مواد لازم مناسب برای: ۴ نفر

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۶۰ دقیقه

انرژی ۱۰۰ گرم: ۶۱ کیلوکالری

دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

پربازدیدترین