شب یلدا
با این ترفند آش انار درست کن | بهترین شام برای شب یلدا
آش انار از آشهای اصیل شیرازی و یکی از خوشمزه ترین آشهاست.
خبرنگار: علی طاهری
آش انار از آشهای اصیل شیرازی و یکی از خوشمزه ترین آشها برای شب یلدا است.
مواد لازم
مواد اولیه مقدار لازم
لپه ۱ لیوان
برنج نیم دانه ۱ لیوان
پیاز ۳ عدد
سبزی آش ۵۰۰ گرم
آب انار ملس ۴ لیوان
رب انار ۱/۳ پیمانه
استاک گوشت ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
لپه ای که از قبل خیس خورده را با آب و کمی نمک روی حرارت بگذارید تا بجوشد. در این حین کف روی آن را بگیرید.
۲ عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه تفت دهید.
زردچوبه و فلفل سیاه روی آن ریخته و سپس لپه و برنج را به آن اضافه کنید.
استاک گوشت را به دیگر مواد افزوده و در قابلمه را ببندید تا همه مواد پخته شوند.
زمانی که لپه نرم شد سبزی به آن اضافه کنید و دوباره زمان دهید تا سبزیها نیز بپزند.
سپس آب انار روی آن ریخته و کمی که حرارت دید رب انار را اضافه کنید.
برای تهیه گوشت قلقلی پیاز را رنده کرده، آب آن را بگیرید و همراه با زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به گوشت اضافه کنید. با دست آن را ورز دهید.
قلقلیهای کوچک را فرم دهید و پس از آنکه نیم ساعت در یخچال استراحت کردند، در روغن داغ سرخ کنید.
غلظت آش که به اندازه کافی رسید، ۲ قاشق غذاخوری نعنا داغ و گوشتها را به آن اضافه کرده و ده دقیقه زمان دهید.
آش آماده سرو است. با پیاز داغ، دانههای انار و نعناع داغ تزئین کرده و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی
مواد لازم مناسب برای: ۴ نفر
زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
انرژی ۱۰۰ گرم: ۶۱ کیلوکالری