|

شب یلدا

با این ترفند مرغ ناردونی درست کن | بهترین شام برای شب یلدا

مرغ ناردونی می‌تواند یک غذای لذیذ، متنوع و هیجان انگیز به عنوان شام شب یلدا شما باشد.

با این ترفند مرغ ناردونی درست کن | بهترین شام برای شب یلدا
کد مطلب : 41589

خبرنگار: علی طاهری

مرغ ناردونی می‌تواند یک غذای لذیذ، متنوع و هیجان انگیز به عنوان شام شب یلدا شما باشد.

مواد لازم

مواد اولیه     مقدار لازم

ران و سینه مرغ     ۴ تکه

پیاز     ۳ عدد

رب گوجه فرنگی     ۱ قاشق غذاخوری

رب انار ملس     ۱ قاشق غذاخوری

آب انار     ۱ لیوان

انار دون شده     ۱ لیوان

نمک و فلفل سیاه     به مقدار لازم

زردچوبه و روغن     به مقدار لازم

طرز تهیه

مرغ را تکه تکه کرده و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید. آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

پیاز را رنده درشت کرده و تفت می‌دهیم.

نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و پس از گذشت زمان کمی رب انار و رب گوجه فرنگی به آن بیفزایید.

رب که تغییر رنگ داد، تکه‌ها مرغ را روی آن چیده و تفت دهید تا مرغ‌ها سرخ شوند.

آب انار و کمی آب روی آن بریزید و حرارت را ملایم کنید تا مرغ‌ها پخته شوند.

دو پیاز دیگر را خلالی خرد کرده و تفت بدهید.

کمی نمک و زردچوبه، دانه‌های انار و رب انار را به پیاز اضافه کنید.

بعد از ۵ دقیقه مخلوط پیاز و انار را روی مرغ ریخته و زمان دهید تا همه مواد به خورد هم بروند. مرغ ناردونی شما آماده سرو است.

نکات تکمیلی

مواد لازم مناسب برای: ۴ نفر

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۶۰ دقیقه

انرژی در ۱۰۰ گرم: ۳۸۵ کالری

دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

پربازدیدترین