شب یلدا
با این ترفند مرغ ناردونی درست کن | بهترین شام برای شب یلدا
مرغ ناردونی میتواند یک غذای لذیذ، متنوع و هیجان انگیز به عنوان شام شب یلدا شما باشد.
خبرنگار: علی طاهری
مرغ ناردونی میتواند یک غذای لذیذ، متنوع و هیجان انگیز به عنوان شام شب یلدا شما باشد.
مواد لازم
مواد اولیه مقدار لازم
ران و سینه مرغ ۴ تکه
پیاز ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ملس ۱ قاشق غذاخوری
آب انار ۱ لیوان
انار دون شده ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغ را تکه تکه کرده و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید. آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
پیاز را رنده درشت کرده و تفت میدهیم.
نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و پس از گذشت زمان کمی رب انار و رب گوجه فرنگی به آن بیفزایید.
رب که تغییر رنگ داد، تکهها مرغ را روی آن چیده و تفت دهید تا مرغها سرخ شوند.
آب انار و کمی آب روی آن بریزید و حرارت را ملایم کنید تا مرغها پخته شوند.
دو پیاز دیگر را خلالی خرد کرده و تفت بدهید.
کمی نمک و زردچوبه، دانههای انار و رب انار را به پیاز اضافه کنید.
بعد از ۵ دقیقه مخلوط پیاز و انار را روی مرغ ریخته و زمان دهید تا همه مواد به خورد هم بروند. مرغ ناردونی شما آماده سرو است.
نکات تکمیلی
مواد لازم مناسب برای: ۴ نفر
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
انرژی در ۱۰۰ گرم: ۳۸۵ کالری