|

راهنمای کامل مقدار مصرف چای ترش برای فشار خون (معجزه‌ تندرستی)

دمنوش چای ترش یک داروی معجزه‌ آسا با خواص آنتی‌اکسیدانی است که توسط متخصصان طب سنتی برای کنترل فشارخون بالا تجویز می‌‌شود. ضمن نوشیدن روزانه 1 الی 3 فنجان چای ترش (معادل 3 تا 6 گرم) فشارخون بدن شما در محدوده طبیعی تنظیم خواهد شد.

راهنمای کامل مقدار مصرف چای ترش برای فشار خون (معجزه‌ تندرستی)
کد مطلب : 45110

دمنوش چای ترش یک داروی معجزه‌ آسا با خواص آنتی‌اکسیدانی است که توسط متخصصان طب سنتی برای کنترل فشارخون بالا تجویز می‌‌شود. ضمن نوشیدن روزانه 1 الی 3 فنجان چای ترش (معادل 3 تا 6 گرم) فشارخون بدن شما در محدوده طبیعی تنظیم خواهد شد. برای این کار متناسب با مزاج خود می‌توانید انواع ترکیبات گیاهی مانند لیمو، دارچین، نعنا و... را به نوشیدنی خود اضافه کنید و آن را به صورت سرد یا گرم بنوشید. بهترین زمان نوشیدن چای ترش برای درمان فشارخون بالا پس از صرف غذا یا قبل خواب شبانه است. در ادامه همراه ما باشید تا شما را با طریقه مصرف چای ترش برای درمان قطعی فشارخون راهنمایی کنیم.

مقدار مصرف چای ترش برای فشار خون به لحاظ علمی

پیش از شروع مصرف چای ترش برای کنترل‌ فشارخون باید میزان مصرف مجاز این دمنوش خوش طعم را بدانید‌. بر اساس تحقیقات انجام شده نوشیدن روزانه 1 الی 3 فنجان چای ترش به مدت حداقل 6 هفته می‌تواند فشارخون بدن شما را به صورت چشمگیری کنترل‌ کند. جهت مصرف روزانه چای ترش بهتر است از یک متخصص طب سنتی کمک بگیرید تا با توجه به معیارهایی مانند قد، وزن، میزان بالا بودن فشارخون کنترل‌ نشده و... شما را راهنمایی کند.

معجزه چای ترش برای کنترل‌ فشار خون

کنترل فشار خون با چای ترش

دمنوش چای ترش یکی از معروف‌ترین داروهای طب سنتی است که متخصصان جهت درمان فشارخون بالا تجویز می‌کنند. این داروی گیاهی حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوان است و علاوه بر کنترل فشار خون می‌تواند در درمان دیابت، چاقی، سرطان و... نیز نقش داشته باشد. بنابراین اگر به دنبال شیوه سنتی برای تنظیم فشار خون خود هستید، می‌‌توانید مصرف دمنوش چای ترش را در برنامه روزانه خود قرار دهید.

به استناد مقاله منتشر شده در سایت https://doi.org/:

یافته‌های آماری نشان داد که 12 روز پس از شروع مصرف چای ترش فشار سیستولیک 11.2 درصد و فشار دیاستولیک 10.7 درصد نسبت به روز اول کاهش یافته است. Statistical findings showed an 11.2% lowering of the systolic blood pressure and a 10.7% decrease of diastolic pressure in the experimental group 12 days after beginning the treatment, as compared with the first day.

نحوه مصرف چای ترش برای درمان تضمینی فشارخون (blood pressure)

شاید برای شما نیز سوال باشد که مقدار مصرف چای ترش برای فشار خون چقدر است و چگونه باید این دمنوش شفابخش را مصرف کرد؟ برای این کار کافیست 1 تا 2 گرم چای ترش را در یک فنجان آب جوش بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر به نوشیدن مایعات گرم علاقمند هستید، می‌توانید دمنوش داغ و ترش خود را جرعه جرعه میل کنید. همچنین می‌توانید دمنوش تازه را در یخچال قرار دهید تا خنک شود؛ انتخاب این گزینه کاملا متناسب با سلیقه شما است.

زمان مصرف چای ترش برای کنترل‌ فشار خون

بسیاری از افراد به دنبال بهترین زمان نوشیدن چای ترش برای درمان فشار خون هستند تا اثربخشی این دارو در بیش‌ترین حالت خود باشد. برای این کار بهتر است دمنوش چای ترش را مدتی بعد از صرف ناهار یا شام میل کنید تا علاوه بر کنترل‌ فشارخون به بهبود هضم غذا نیز کمک کند. همچنین می‌توانید دمنوش چای ترش را پیش از خواب شبانه بنوشید تا تجربه یک خواب آرام را برای شما فراهم کند. با این حال بهتر است که از صرف چایی ترش به هنگام ناشتا صرف نظر کنید؛ زیرا این نوشیدنی اسیدیته بالایی دارد.

برای درمان فشارخون چای ترش را با چی بنوشیم؟

جهت صرف دمنوش چای ترش می‌‌توانید ترکیبات گوناگونی را به آن اضافه کنید و از طعم خوش نوشیدنی خود لذت ببرید. دارچین یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌توانید با چای ترش ترکیب کنید؛ زیرا دارچین خاصیت گرمی دارد و طبع سردی چای ترش را خنثی می‌کند. همچنین برخی افراد جهت شیرینی کردن دمنوش چای ترش مقداری شکر یا عسل به نوشیدنی خود می‌افزایند. از دیگر ترکیبات قابل استفاده با چای ترش می‌‌توان به لیمو، نعنا، گل گاوزبان، زنجبیل و... اشاره کرد.

سایر فواید چای ترش

فواید چای ترش

به نقل از سایت گیاهینه چای ترش دارای فواید بسیاری است که در ادامه می خوانید:

از چای ترش عموما برای کنترل یا پیشگیری از فشار خون، کاهش کلسترول و قند خون، سلامت کبد، درمان گرفتگی­ های قاعدگی، درمان افسردگی، بهبود هضم، کنترل و مدیریت وزن استفاده می­ شود. علاوه براین، چای ترش خواص ضد سرطانی، ضد یبوستی، ضد پیری، ضد باکتریایی، ضد التهابی و ضد سنگ کلیه و مثانه دارد.

چای ترش همچنین به دلیل وجود ویتامین C و اسید سیتریک دارای  خواص ضدچربی نیز است علاوه براین ویتامین، چای ترش ویتامین A نیز دارد به همین دلیل یک تقویت کننده عالی برای سیستم ایمنی بدن محسوب می­شود و می­تواند در درمان آکنه، اگزما و حساسیت های پوستی به طور موثرتری عمل کند.

سایر خوراکی های کنترل کننده فشار خون

افرادی که دارای فشارخون هستند باید تحت نظر پزشک بوده و خوراکی های کنترل کننده فشار خون را مصرف کنند. در ادامه چند نوع از مواد غذایی مناسب این دسته از افراد را به شما معرفی می کنیم.

  • سبزیجات: در دسته سبزیجات می توان به اسفناج و کلم پیچ اشاره کرد.
  • میوه ها: میوه هایی از جمله سیب، زردآلو، انگور، انبه، توت، هندوانه و موز می تواند به کنترل فشار خون کمک کند.
  • مغزیجات: انواع مغزها به خصوص پسته برای افراد مبتلا به فشار خون مفید است.
  • غلات: جو، برنج قهوه ای و نان حاوی فیبر بوده و به کنترل فشار خون کمک می کند.

سخن پایانی

از دیدگاه طب سنتی مصرف روزانه چای ترش یکی از بهترین راهکارهای کنترل‌ فشار خون است که به تنظیم کردن فعالیت‌های بدن کمک می‌کند. طبق توصیه متخصصان مقدار مصرف چای ترش برای فشار خون بالا 1 الی 3 فنجان کوچک است که تقریبا معادل 3 الی 6 گرم چای خشک خواهد بود. برای این کار می‌توانید دمنوش خود را به صورت سرد یا گرم بنوشید و از خواص درمانی سرشار آن بهره‌مند شوید. لیمو، دارچین، نعنا و... از بهترین ترکیباتی هستند که می‌توانید به دمنوش چای ترش خود اضافه کنید. جهت مصرف دمنوش چای ترش در دراز مدت باید از یک متخصص طب سنتی ماهر مشورت بگیرید تا از مضرات احتمالی دور بمانید.

بسیاری از خوراکی های کنترل کننده فشارخون از جمله چای ترش، آجیل و خشکبار را می توانید از فروشگاه های معتبر اینترنتی هالی نات، باسلام و sharifianshop.com تهیه کنید. 

 

دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

پربازدیدترین