وام فوری | وام فوری بدون ضامن
وام فوری 1 میلیاردی این بانک با سپرده | وام فوری با اقساط 12 درصد + جزئیات
مشتریان بانک پارسیان که مایل به دریافت تسهیلات طرح «نوید» هستند باید در یکی از شعب مجموعه سپرده کوتاه مدت افتتاح کرده باشند. بانک پارسیان به اصل سپرده مشتریان سود 5 درصدی میپردازد.
موقعیتی را تصور کنید که احتیاج به پول نقد دارید و یا برای خرید خانه یا ماشین دلخواهتان باید نقدینگی خود را افزایش دهید اولین چیزی که به ذهنتان میرسد چیست؟! مطمئنن گرفتن وام فوری از بانک است. وام فوری به وامی گفته میشود که بانکها در شرایط خاص و در کوتاهترین زمان (۲ تا ۴ روز کاری) به مشتریان خود پرداخت میکنند.مهمترین آنها وام فوری بانک ملت و وام فوری بانک ملی است.
مشتریان بانک پارسیان که مایل به دریافت تسهیلات طرح «نوید» هستند باید در یکی از شعب مجموعه سپرده کوتاه مدت افتتاح کرده باشند. بانک پارسیان به اصل سپرده مشتریان سود 5 درصدی میپردازد.
به گزارش بانک اول ، اشخاصی که مایل به دریافت وام 1 میلیارد تومانی بانک پارسیان هستند، نیازی به ارائه ضامن رسمی به این مجموعه ندارند. ضمانت اصلی برای دریافت این وام مسدودی سپرده است. بنابراین مشتریان تا زمان بازپرداخت تسهیلات امکان استفاده از سپرده خود را ندارند. حداکثر مدت زمان پرداخت اقساط این تسهیلات با توجه به سود سپرده و درصد وام مشخص شده اما از 60 ماه فراتر نخواهد رفت. سود این تسهیلات برحسب سود سپرده و مدت زمان بازپرداخت تعیین میشود و بین 12 تا 23 درصد خواهد بود. لازم به ذکر است که متقاضیان با توجه به مبلغ سپرده و شرایط بازپرداخت خود، امکان درخواست تسهیلات این طرح تا سقف 300 میلیون تومان و در قالب کارت اعتباری را دارند.
آیا صاحبان کسب و کار امکان درخواست وام 1 میلیارد تومانی بانک پارسیان را دارند؟
در صورتی که حداکثر مبلغ وام، مدت زمان پرداخت اقساط و نرخ سود را در نظر بگیریم، میزان هر قسط 28 میلیون و 190 هزار و 471 تومان است. کل سود تسهیلات، 691 میلیون و 428 هزار و 265 تومان و جمع رقم وام و سود آن، 1 میلیارد و 691 میلیون و 488 هزار و 265 تومان خواهد بود.
این وام به منظور توسعه کسب و کار و خرید تجهیزات کاری نیز کاربرد دارد. بنابراین میتوان گفت که دارندگان کسب و کارهای کوچک و متوسط نیز امکان درخواست این تسهیلات را دارند، منتهی حسابهای کوتاه مدت آنها باید به دستگاه کارت خوان یا درگاه اینترنتی متصل باشد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: زنان سرپرست خانوار دهکهای یک تا ۴ با ضمانت دولت وام می گیرند و مقرر شده است که دولت برای تسهیلات، ضامن این افراد شود.
انسیه خزعلی در سفر به شهرستان کلات و دیدار با فرماندار و جمعی از هنرمندان صنایعدستی این منطقه و همچنین بازدید از نمایشگاه توانمندسازیهای زنان روستایی و عشایری، این شهرستان خاطرنشان کرد: در برگشت به تهران پیگیر تمامی مسائلی که امروز از سوی بانوان هنرمند و مسئولان شهرستان در خصوص صنایعدستی و مسائل مربوط به روستاها و شهرها مطرح شد خواهم بود.
وی با بیان اینکه اگر در کلات این تعداد روستا و این درصد روستانشین را داریم، نشان دهنده همت و غیرت مردم این سرزمین و منطقه است، اظهار کرد: بانوان نگهدارنده خوبی برای میراث و دستاوردها و آنچه گذشتگان برایشان به یادگار گذاشتهاند، هستند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری اظهار کرد: بانوان با تغییراتی که در هنرهای دستی دادهاند، باید آنها را روزآمد کرده تا بتوانند بازارهای جهانی و منطقه را به خود اختصاص دهند.
وی از نواربافی، ابریشمبافی و گلیم اقداش به عنوان سه محصول مهم صنایع دستی شهرستان کلات نام برد که امکان به ثبت رساندن آنها در سطح و عرصه جهانی وجود دارد.
خزعلی با بیان اینکه پیگیر ثبت این سه محصول در سطح جهانی خواهیم بود، ادامه داد: متأسفانه در همه کشور به خصوص در بخش عشایر و روستائیان برای گرفتن تسهیلات و همچنین ضامنها با مشکلات جدی مواجه هستند.
وی خاطرنشان کرد: برای زنان سرپرست خانوار دهکهای یک تا ۴ مقرر شده دولت برای تسهیلات ضامن این افراد شود. همچنین برای سهولت بیشتر کار ضمانتهای زنجیرهای را هم پیگیری خواهیم کرد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری بیان کرد: یکی از مأموریتها و مسئولیتهای مهم دولت در روستاها و شهرهای کوچک این است که زندگی و امکانات را به گونهای فراهم کند تا نه تنها مهاجرت صورت نگیرد، بلکه شاهد مهاجرت معکوس جوانان باشیم.
وی همچنین افزود: پیگیر دانشگاههایی به صورت مجازی هستیم که بانوان و خانمها در کنار خانواده و فرزندان بتوانند هم تحصیل کنند و هم مسئولیت مهم همسرداری و فرزند پروری را به خوبی انجام دهند.
پنجمین همایش ملی ظرفیتها و محدودیتهای توانمندسازی زنان روستایی و عشایری به مدت دو روز با حضور مسئولان کشوری و استانی در شهرستان کلات برگزار شد.
شهرستان مرزی کلات با وسعت ۳۵۰۳ کیلومتر مربع در فاصله ۱۵۱ کیلومتری از مرکز استان خراسان رضوی قرار دارد.
این شهرستان با داشتن ۱۴۳ کیلومتر مرز مشترک با ترکمنستان، دارای سه بخش، چهار شهر، ۶ دهستان و ۳۶ هزار و ۲۳۷ نفر جمعیت بر اساس سرشماری نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ است که ترکیب ۷۰ درصد جمعیت روستایی و ۳۰ درصدی شهری را از آن خود کرده است.
بر اساس اعلام دستگاههای خدمت رسان همچون شبکه بهداشت کلات، جمعیت این شهرستان افزون بر ۴۳ هزار نفر است.