آموزش آشپزی | آموزش آشپزی امروز | آموزش آشپزی و ترفند
آموزش آشپزی کتلت مرغ | ترفندهای آشپزی ارزان
آموزش آشپزی به یکی از سرگرمیهای خوانواده های ایرانی تبدیل شده است.
اگر یکی از چالش های شما این است که برای ناهار یا شام چه غذایی را بپزید می توانید بخش آموزش آشپزی ما را دنبال کنید. آموزش آشپزی بسیاری از غذا های جدید می تواند به سلیقه آشپزی شما کمک کند. آموزش آشپزی یکی از ترفند هایی است که شاید نکات جدیدی که بلد نبودید را بیاموزید. آموزش آشپزی زیر را بخوانید. در ادامه آموزش آشپزی و ترفند های آن را مشاهده کنید.
مواد لازم:
نمک1/2 قاشق چایخوری زردچوبه1 قاشق چایخوری فلفل1 قاشق چایخوری سینه مرغ1 عدد پیاز1 عدد نخود فرنگی1 فنجان سیب زمینی2 عدد تخم مرغ2 عدد آرد2 قاشق غذاخوری روغن4 قاشق غذاخوری نخود1 فنجان
طرز تهیه و دستور پخت:
کتلت مرغ غذایی است مانند همبرگر که با گوشت چرخ شده مرغ درست می کنند. پس از اینکه این غذا به یکی از غذا های پرطرفدار غذاهای جهانی تبدیل شد، هر کشوری با سلیقه و مواد اولیه در دسترشان این غذا را با روش های مختلف خودشان درست کردنند. کتلت مرغ به عنوان غذای غیر رسمی محسوب می شود. این یک انتخاب عالی برای محل کار یا یک میان وعده در مدرسه یا دانشگاه است. اولین انتخاب برای منوی پیک نیک است. در کنار این غذا میتوانید از انواع نوشیدنی ها استفاده کنید. اگر این دستور غذا را در سایت مامی فود امتحان کردید و آن را دوست دارید، لطفا ستاره بگذارید. این به ما کمک می کند رشد کنیم و به بسیاری از دوستداران غذا مانند شما که به دنبال یک دستور العمل آزمایش شده و کامل هستند دسترسی پیدا کنیم. مواد هر دستور را در متن خود دستور غذا نوشته شده است.
مرحله اول تهیه کتلت مرغ ایرانی و عربی
دستور اول کتلت مرغ عربی :: کتلت مرغ در طول سال ها به عنوان یک گزینه گوشت سالم تر محبوب شده است. مطمئناً وقتی از آنچه میخورم آگاه هستم، انتخاب گوشت ترجیحی همه است. اول 930 گرم گوشت مرغ را خوب چرخ کنید و یا توی غذا ساز بریزید و بعد از نرم شدن گوشت ،2 حبه سیر و 1 قاشق چایخوری پودر سیر یا پودر پیاز و 1 قاشق غذاخوری سماق ، 2 قاشق غذا خوری پودر پاپریکا ، 1 قاشق چای خوری زیره ، 1 قاشق چایخوری ادویه زعتر ، 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده ، 1 قاشق چایخوری نمک ، 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه ، را به گوشت مرغ اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس توی یک کاسه بریزید و ترجیحا از دستان خود استفاده کنید. از ترکیب به میزان دلخواه بردارید و در دست آن را تخت کنید و توی یک سینی روی کاغذ پوستی قرار دهید ، وقتیکه تمام مواد را درست کردید .
مرحله دوم تهیه کتلت مرغ ایرانی و عربی
سینی را حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید. در این زمان یک تابه را با کمی کره یا روغن روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی تابه داغ شد بلافاصله کتلت های آماده شده را اضافه کنید و حرارت را کم کنید. تا به آرامی پخته و دو طرف آن سرخ شود. این دستور العمل به همان راحتی است که شما می خواهید. فقط تمام مواد خود را مخلوط کنید و در یک کاسه بزرگ خوب هم زده و پودر فلفل قرمز را فراموش نکنید! آنها را در سینی قرار دهید و حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید. هنگامی که آنها در یخچال قرار گرفتند، می توانید آنها را به یکی از دو روش طبخ کنید. میتوانید آنها را در تابهای روی حرارت متوسط قرار دهید و سرخ کنید و یا میتوانید حدود 30 دقیقه در فر بپزید. اگر نمی توانید مرغ تهیه کنید، می توانید از بوقلمون چرخ شده به عنوان جایگزین استفاده کنید.یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط زیاد و بدون روغن گرم کنید، سپس روغن سرد را به آن اضافه کنید و بلافاصله کتلت را اضافه کنید.من آنها را به این ترتیب در ماهیتابه قرار دادم زیرا این روش باید از چسبیدن کتلت ها به تابه جلوگیری کند.حرارت را کم می کنم و اجازه می دهم گوشت آرام آرام بپزد .
مرحله سوم تهیه کتلت مرغ ایرانی و عربی
دستور دوم کتلت مرغ ایرانی با نخود :: ماده اصلی مرغ است. توصیه می کنم از گوشت سینه مرغ استفاده کنید. برای یک سینه مرغ کامل، به یک فنجان نخود پخته نیاز دارید. یک سیب زمینی بزرگ یکی دیگر از مواد ضروری است. در ابتدا نخود را بیش از 5 ساعت خیس کنید و بعد با آب تازه در یک قابلمه روی حرارت گذاشته تا پخته و نرم شود و در حین پخت زیره را اضافه کنید تا نفخ نخود گرفته شود. سپس 2 عدد سیب زمینی را با آب بپزید و پوست پیازها را بگیرید و آن را درشت خرد کرده و بعد 1 عدد سینه مرغ، نخود و سیب زمینی پخته شده و پیاز را توی غذاساز یا با چرخ گوشت چرخ کرده تا تمام مواد با هم ترکیب شونند و بعد مخلوط را در یک کاسه بریزید
کتلت مرغ ایرانی و عربی
مرحله چهارم تهیه کتلت مرغ ایرانی و عربی
2 عدد تخم مرغ و 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق چایخوری زردچوبه و 1 قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه یا قرمز را اضافه کنید اجزا را خوب ورز دهید و اگر وقت داشتید بگذارید مخلوط به مدت 1 ساعت در یخچال بماند، هم تمام مزه ها با هم ادغام میشونند و هم ترکیب دارای انسجام خوبی میشود. 4 قاشق غذاخوری روغن نباتی را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود و بعد 2 قاشق غذاخوری آرد یا پودر سوخاری را در یک سینی بریزید و دست خود را کمی چرب یا با آب مرطوب کرده ومقداری از مخلوط به اندازه تخم مرغ برداشته و در دست آن را تخت کنید و بعد دو طرف آن را توی آرد و یا آرد سوخاری بزنید. بعد توی تابه بچینید و دو طرف آن را سرخ و طلایی کنید. سپس با سالاد کاهو یا سالاد شیرازی این غذا را به بهترین وجه همراهی می کند. سبزی خوردن و ترشی را می توان به عنوان خوراکی سرو کرد . برای بهترین نوع سرو، نان باگت ، خیار شور، گوجه فرنگی ورقه شده و جعفری آماده کنید.
مرحله پنجم تهیه کتلت مرغ ایرانی و عربی
نکات گیاهخواری: کتلت مرغ شامل مرغ به عنوان یک ماده اولیه است. بنابراین شما نمی توانید کتلت مرغ وگان بپزید. با این حال، می توانید با استفاده از عدس، سیب زمینی پخته ، دانه کینووا، آرد، جعفری و دانه چیا یک کوتلت گیاهی بسیار خوشمزه تهیه کنید. برای این کار باید همه دانه ها را خیس کنید و بعد از نرم شدن دانه ها با مقداری آب بپزید همه مواد را در آسیاب مخلوط کنید. می توانید به ذائقه خود ادویه هایی مانند فلفل و زردچوبه اضافه کنید. سپس خمیر را در دست فرم دهید (به صورت دایره ای به اندازه کف دست) و در روغن نباتی سرخ کنید. البته همانطور که قبلا اشاره کردم برای لذت بیشتر ساندویچ کتلت با کتلت و ترشی و گوجه فرنگی سفت درست کنید. می توانید کاهو، چیپس، سس کچاپ و جعفری را به دلخواه اضافه کنید.