|

لبو

ترفند طلایی لبو بازاری | با این روش لبو به سبک بازاریا درست کن

چرا لبوهام خوشرنگ نمیشن؟ چرا لبوهایی که می پزم، طعم و مزه لبوهای بیرون رو نداره؟ چطور رنگ لبو قرمز و خوشرنگ میشه؟ پاسخ را در ادامه می خوانیم.

ترفند طلایی لبو بازاری | با این روش لبو به سبک بازاریا درست کن
کد مطلب : 41386

چرا لبوهام خوشرنگ نمیشن؟ چرا لبوهایی که می پزم، طعم و مزه لبوهای بیرون رو نداره؟ چطور رنگ لبو قرمز و خوشرنگ میشه؟ پاسخ را در ادامه می خوانیم.

قبل از هر چیز، لبویی انتخاب کنید که رنگش قرمز پررنگ باشد، چراکه قسمت میانی لبوهای کمرنگ اغلب، رگهای سفید دارد.

برای داشتن لبوهای قرمز و خوشنرگ، در مرحله پخت لبو، حتما آنها رو با پوست خوب خوب بشویید و سر و تهش را بگیرید.

دقت داشته باشید که نباید به هیچ عنوان لبوها را خرد کنید و پوست بگیرید؛ این مورد یکی از رازهای اصلی خوشرنگ و خوش طعمی لبوی بازاری است.

هنگام پخت لبو عجله نکنید و اجازه دهید لبوها بین 3 الی 4 ساعت، کامل بپزد. فراموش نکنید که لبوهای کوچک زودتر میپزند.

بعد از اینکه لبوها پخت از قابلمه خارج کنید شکر و نبات اضافه کنید.

برای گرفتن سردی لبو، نبات را حتما اضافه کنید تا نفخ و سردی لبو را حذف کند.

حالا لبوهای پخته شده را پوست گرفته و به اندازه های دلخواه خرد کنید و آنها را مجددا داخل آبی که داخل قابلمه پخت لبوها وجود دارد، به مدت یک ربع بجوشونید تا مزه ی خوبی بگیرد.

حالا می توانید لبوهای پخته شده را داخل ظرف مورد نظر سرو کرده و از سس لبو که غلیظ شده روی آنها بریزید.

دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

پربازدیدترین