شب یلدا
تزئین سالاد لبو شب یلدا | خانم های خانه دار این خبر را از دست ندهید
سالاد لبو یکی از سالادهای خوش رنگ است که بسیار خوشرنگ و خوشطعم است
سالاد لبو یکی از سالادهای خوش رنگ است که بسیار خوشرنگ و خوشطعم است شب یلدا یکی از سنتهای کهن ماست. در این شب بلند خانوادهها دور هم جمع میشوند و در کنار هم میوه و تنقلات مخصوص این شب را میل میکنند.
مواد لازم
لبوی پخته: ۳۰۰ گرم (۲ عدد متوسط)
ذرت: ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)
جعفری: ۵ شاخه
پیازچه: ۴ شاخه
مغز گردو: ۱ فنجان
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل: نصف قاشق غذاخوری
ماست یونانی یا هم زده: ۵ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن و نعناع خشک: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این سالاد خوشمزه و یلدایی ابتدا لبوها را بپزید و بعد از اینکه کاملا خنک شد، آنها را پوست و بعد رنده کنید. لبوی رنده شده را به مدت نیم ساعت داخل آبکش بریزید تا آب اضافه لبو کشیده شود و داخل سالاد آب نیندازد.
در مرحله بعد پیازچه و جعفری را خرد کنید و همراه با لبوهای رنده شده داخل یک کاسه مناسب بریزید. حالا ذرت و گردوی خرد شده را اضافه کنید. در آخر سس مایونز، سس خردل، ماست هم زده، نمک، فلفل سیاه، آویشن و نعناع خشک را اضافه کنید و همه مواد سالاد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سالاد را داخل ظرف سرو بریزید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزهها به خورد هم بروند و بعد از آن نوش جان کنید.